Καλή είδηση από το idravlikos.gr

βρές υδραυλικό

Μέσα από το blog του idravlikos.gr, πέρα από τα θέματα που σχετίζονται με την αγορά των υδραυλικών, θα προσπαθούμε να εντάσσουμε θετικές ειδήσεις κάθε εβδομάδα. Στόχος μας ένα παραπάνω χαμόγελο κάθε εβδομάδα.

Ζούμε όλοι σε μια καθημερινότητα δύσκολη και πιεστική. Πέρα από τα προβλήματα που συχνά αντιμετωπίζουμε, το γεγονός ότι είμαστε αποδέκτες κακών ειδήσεων καθημερινά, ασκεί τεράστια πίεση στην ψυχολογία μας  αφού δεν μας αφήνει τη δυνατότητα να δούμε προοπτική.

Η οικογένεια Κουμπς, από την πόλη Barry της Ουαλίας, δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ένας κτηνίατρος τους ενημέρωνε ότι ο σκύλος τους βρέθηκε. Κι όμως τα 2 σκυλιά της οικογένειας έπαιζαν εκείνη την ώρα στο σαλόνι του σπιτιού. Όταν ο κτηνίατρος διευκρίνισε ότι πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο τεριέ ο Σάιον Κουμπς ενθουσιάστηκε.

Ο κτηνίατρος μιλούσε για τον 10 χρόνια εξαφανισμένο Chance. Η οικογένεια ξεκίνησε αμέσως για το ιατρείο. Ο Chance στο άκουσμα του ονόματος του σήκωσε τα αυτιά του και έτρεξε προς το μέρος των χαμένων αφεντικών του.

Η συγκίνηση όλων ήταν τεράστια, ειδικά δε όταν η οικογένεια έμαθε ότι την επόμενη μέρα είχε προγραμματιστεί από το καταφύγιο ζώων η θανάτωση του 13χρονου Chance, λόγω της μεγάλης ηλικίας του.

Hypersmash.com

free search engine website submission top optimization

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Loading Facebook Comments ...

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλούμε συμπληρώστε το κάτωθι πεδίο με τη σωστή τιμή. *