Υδραυλικός κέρδισε 12 εκ. λίρες

βρές υδραυλικό

12 εκ. λίρες κέρδισε στα 27 του χρόνια υδραυλικός από την Αγγλία παίζοντας πόκερ.

Ο Sam Trickett από το Νότιγχαμ θεωρείται αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο επιτυχημένους παίχτες του πόκερ παγκοσμίως. Κυνηγώντας το παιδικό του όνειρο, να γίνει ποδοσφαιριστής, τύχη του γύρισε την πλάτη. Οι διαδοχικοί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει πρόωρα το αγαπημένο του άθλημα. Επέλεξε να γίνει υδραυλικός προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Εκείνη την περίοδο ανακάλυψε το ταλέντο του στο πόκερ. Ξεκίνησε παίζοντας κρυφά από την οικογένειά του, και σε μικρό χρονικό διάστημα έφτασε ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία. Άνθρωπος επίμονος ο Βρετανός υδραυλικός, δεν τα παράτησε και αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη στα τραπέζια της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί κλήθηκε να εκπαιδεύσει στο πόκερ τους υπαλλήλους μιας εταιρείας.

Εντυπωσιασμένοι από τον Sam, αποφασίζουν να χρηματοδοτήσουν τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γινόταν στο Λας Βέγκας.

Η κερδοφόρα πορεία που ακολούθησε τον οδήγησε στα κορυφαία τουρνουά του πλανήτη και στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως, ανάμεσα στην ελίτ των παικτών του δημοφιλούς παιχνιδιού.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Loading Facebook Comments ...

Μια Απάντηση στο “Υδραυλικός κέρδισε 12 εκ. λίρες”

  1. Ο/Η Nylener λέει:

    That’s really thinking at an imvrissepe level

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλούμε συμπληρώστε το κάτωθι πεδίο με τη σωστή τιμή. *